Su anda bu yaziyi 0 kisi okuyor.
Bu yazi toplam 1932 defa okundu.
Bu yazi bugun 0 defa okundu.


Bu makaleyi Facebook'da Paylas

SON GELİŞMELER

Ermeniler’e “bağımsız tarihçilerin” yapacağı araştırmaların sonuçlarını kabûl edeceğimizi taahhüt ettiğimiz ortaya çıktı, Oktay Ekşi yazmış. Sonucun ne olacağı belli!

Nereden mi belli, Obama soykırımı Ermenice kıvırarak kabûl etti, akabinde de bağımsız tarihçiler “evet, soykırım yapılmıştır” deyince yağacak tazminat ve toprak taleplerini bir düşünün. Devletlû buralardan kükredi, oralarda epey güldüler.

Avrupa’dan, Rumlar’ın mallarını geri almaları kararı çıktı. Karşı çıkmamız antlaşmalara göre mümkün değil, yâni KKTC artık tamamen bitti ve gitti.

Ayrılıkçı Kürtçü Parti’nin başkanı timsah gözyaşlarıyla üzülürken, partisinin militan “milletvekilesi” Kürdistan’ın bağımsızlığından bahsetti ve bir günde 10 şehit veriliverdi.

MAB namlı devleti dolandırmaktan mahkûm olmuş şovmen kukla “her taraftan silâh fışkırıyor şey yâni” deyince Genelkurmay Başkanı’ndan üç kere şamar yiyip iskemlesinin üstüne oturdu. Son katliamı yandaş medya “Ergenekon saldırısı” olarak ilân etti!

Ordunun en üst seviyesinden bulunan silâh ve mühimmatın kendileriyle alâkası olmadığı açıkça anlatıldı, hele boş Law mühimmatı Uğur Dündar’ı bile güldürdü.

Bostancı ve civarının kuşatma altında olduğunu, hele meydandaki köfteci ve kebapçıların hepsinin PKK’lı olduğunu ve köfte arası uyuşturucu sattığını sokaktaki çocuk bilirken, inanılmaz beceriksizlikteki “operasyonla” iki şehit verildi; biri polisten, öbürü halktan.

Turgut Özal’ın karısı ve oğlu Talabani’ye gidip oradan kırmızı pasaport aldılar. Acep neyin “vefa” borcu ödendi dersiniz?

Eski bir bakana sırf canlı bombanın heyecanından dolayı başarısız kalan suikast zor atlatıldı. NTV’deki kız da ona eskiden yaptıklarından dolayı fırça attı.

Yarın 1 Mayıs, Cumhurreisi başka telden çalıyor, Başvekil başka, İstanbul Valisi başka!

Bu arada kodesten yoğun bakıma terfi eden Haberal filân unutuldu! Ama Yeni Şafak temsilcisi “bu komutanlar GATA’da yatıyor” diye TSK’yı ayıpladı. Aynı vakitlerde eski bir Genelkurmay Başkanı köfte ekmek yiyerek son zamanlarda şipşirin görüntüleri medyaya düşmeye başlayan 2. Ergenekon Savcısı’na ifâde verdi ve askeri işin içine bal gibi sanık olarak soktu.

Kürt mes’elesi nasıl çözülür diye yırtınanları işitmez oldular.

İtalya döneri yasakladı.

Bu arada işsizlik ve parasızlıktan dolayı millet isyan etmeye başladı.

Kabine revizyonuymuş, kurban olayım revizyonunuza. Vizyonu olmayan iktidarsız bir kabine revize olsa ne olacak, olmasa ne olacak?

Bütün bunlar olurken, herkes hafta sonundaki derbide kimin kazanacağını konuşuyor.

    Hamdolsun.

        Şükürler olsun!

Mehmet Kerem Doksat – İstinye – 30 Nisan 2009 Perşembe

Yorum Yapın

Mesajınız